До петък независимите народни представители ще вземат решение дали да

...
До петък независимите народни представители ще вземат решение дали да
Коментари Харесай

До петък независимите депутати ще мислят за подкрепа на кабинет на ПП

До петък самостоятелните народни представители ще вземат решение дали да поддържат държавно управление с мандата на " Продължаваме промяната ".
Това съобщи самостоятелният депутат Иво Атанасов след съдружна среща с партия " Продължаваме промяната " в постройката на Народното събрание.

Готови сме за работни групи през тази седмици и всеки един от нас ще взе участие. Ако изготвим една качествена стратегия и с уговорките на всеки от парламентарни групи, от нас като самостоятелни депутати за приемането на нужните закони, продължаваме ще гласуваме за държавното управление. Ако не стигнем до това всеки от нас ще гласоподава по този начин, както е решил, разясни Атанасов.

По-добре да градим, в сравнение с да разрушавам, акцентира Атанасов и добави: " Безусловна поддръжка няма ". Всеки един от нас ще се обясни дали ще има поддръжка или няма да има, само че ясното отговорно държание е държавно управление с ясна стратегия и ясни дейности. Това, което ни сплотява, е антикорупцията, измененията в КПКОНПИ, правосъдната промяна, службите за сигурност и други, изясни Атанасов. В тази тенденция ще развием програмата, по която да работим и тогава ще вземем нашето мнение, изясни Атанасов.

Иво Атанасов не беседва с никого от Има Такъв Народ да окаже поддръжка на " Продължаваме промяната ". Всеки е свободен самичък да вземе решението си, посочи Атанасов.

Всеки един народен представител, който независимо счита, че може да вземе решение е добре пристигнал да поддържа кабинет на Политическа партия, посочи от своя страна претендентът за министър председател Асен Василев.

Асен Василев още е оптимист за съставянето на държавно управление, като счита, че ръководещите в оставка постоянно би трябвало да са в напрежение. Всяко едно гласоподаване в пленарна зала би трябвало да ни държи в напрежение, тъй като като цяло напрежението е единственият метод да се вършат законите, сподели Василев.

Ако законите се вършат като депутатите се употребяват като машини за гласоподаване от едни хора, които седят отвън Народното събрание, това не ни държи в напрежение, уточни Василев.

Ако до петък няма решение Политическа партия ще мислят дали да предложат кабинет или ще върнат мандата за сформиране на държавно управление на президента несбъднат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР