До партия "Възраждане" достигна достоверна информация, че се подготвя фалшифициране

...
До партия "Възраждане" достигна достоверна информация, че се подготвя фалшифициране
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Негласуването е протест на гражданите, който подкрепя управляващите

До партия "Възраждане " доближи достоверна информация, че се приготвя подправяне на изборния избор от страна на ръководещите. Това ще се случи на 27 октомври, в изборния ден като бъдат сменени действителни изборни бюлетини с подправени такива в град Варна и други градове на страната.

Целта е ръководещите да запазят властта си и да продължат актуалната си политика, учредена на корист с власт и искрено плячкосване. За да се осъществя елементарно компрометирането на вота е належащо да има ниска изборна интензивност.

Нейното реализира е повода измежду популацията да се насажда форма на митинг против гласуването, която е "Аз няма да гласоподавам! ".

Голяма част от българите стачкуват по този метод и не гласоподават. Така се реализират две неща: опция за манипулиране на вота с подправени бюлетини и преразпределяне на негласувалите в интерес на ръководещите.

Така на процедура, в случай че останем по домовете си в изборният ден, с цел да протестираме като не гласуваме ние оказваме помощ на ръководещите, които не харесваме, да останат на власт.

От "Възраждане " дават следния предполагаем образец, който коментира правилото на негласуването:

"Нека си представим следната обстановка. Ако в България живеят 1000 души, на изборите отидат да гласоподават 300, от които ГЕРБ вземат 100 гласа, тези 100 гласа не са 10 % от 1000, а са 30 %, тъй като те се явяват 30% от 300 (отишлите да гласуват).

При един подобен резултат на изборите ГЕРБ ще ръководи страната, въпреки и определена от едвам 10% от хората. Както вотът на ГЕРБ по този начин и вотът на всяка една партия, която е в ръководството или опозицията е константна големина. Тоест хората, които гласоподават за нея са едни и същи.

Електоратът на ГЕРБ се състои основно от хора, които са притиснати, на които им е платен гласа, които са застрашени от работодателя си, че в случай че не гласоподават за ГЕРБ ще изгубят работата си. Това е един уплашен и притиснат електорат, който е с лимитирани или съвсем никакви благоприятни условия да нараства.

Ето за какво, в случай че отидат да гласоподават 600 души от 1000 (живеещи в страната съгласно сегашния предполагаем пример), вотът на ГЕРБ си остава 100 гласа, само че към този момент не е 30 % от гласувалите, а е едвам 15 % от подалите гласа си.

Това значи, че въздействието на ГЕРБ отслабва. Отиващите да гласоподават, подавайки гласа си за други партии, покачват действителния късмет те да съберат повече от 50 % за сметка на % на ръководещите, който респективно ще намалее.

Така може да се унищожи цялото статукво на партиите, които към този момент 30 година тормозят с ръководството си българския народ " - сподели Костадинов, водач на партия "Възраждане ", който пусна видеоклип в страницата си в обществената мрежа и в YOU TUBE канала на "Възраждане ".

В него в детайли коментира на българите правилото на негласуването, който им е внушен от актуалните ръководещи като форма на митинг против ръководството.

Протест, който не пречи, а оказва помощ на властовата машина да продължава злоупотребите си с българския народ и страна.

"Единственият късмет издевателствата да спрат е всички българи да отидат и да гласоподават. Да гласоподават за който и да е друг от ръководещите, просто да гласоподават.

Така освен дават съзнателен избор за претендента, на който най-вече симпатизират, само че и осуетяват опитите за подправяне на изборния избор. Случаите на подменяни резултата на изборите в България са факт.

Това може да бъде променено с по-висока изборна интензивност от 50,60, 70 %. Тя прави вота неосъществим за подправяне, заради невъзможността за къс интервал от време да се фалшифицира голямо количество бюлетини ", добави Костадин Костадинов, който е претендент за кмет на град Варна на Местни избори 2019 и е главният конкурент на ръководещата партия.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР