До обяд ще e предимно слънчево. Следобед над планинските райони

...
До обяд ще e предимно слънчево. Следобед над планинските райони
Коментари Харесай

Малко по-ниски температури днес

До обяд ще e най-вече слънчево. Следобед над планинските региони и на обособени места в Южна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и там ще превали временен дъжд, допустимо е и да прегърми. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще е слаб, в Северна България - до сдържан. Дневните температури едва ще се намалят и оптималните ще са сред 18 и 23 градуса.

Над планините преди обяд ще е най-вече слънчево. Следобед ще превали и прегърми. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 11 градуса, на 2000 метра - към 4 градуса.

Утре ще доминира облачно време и тук-там в Южна България ще има валежи. Максималните температури ще са от 14 до 19 градуса. Вечерта в 23:58 ч. настава астрономическата пролет. В първия пролетен ден също ще има валежи, само че те още веднъж ще са слаби и краткотрайни. Понижението на температурите ще продължи и в четвъртък оптималните ще са към този момент от 11 до 16 градуса. През идващите дни до края на седмицата вероятността за превалявания е дребна и дневните стойности малко ще се покачат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР