До обяд на места в Западна България ще превали слабо

...
До обяд на места в Западна България ще превали слабо
Коментари Харесай

Сняг или слънце: Ето какво ще е времето в неделя

До обяд тук-там в Западна България ще превали едва - и дъжд, и сняг. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са сред минус 1 и 4 градуса, в София - към 1, оптималните ще са сред 4 и 9, в София - към 4 градуса.
Над Черноморието ще е най-вече облачно, на обособени места със слаби превалявания от дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 6-8 градуса. Температурата на морската вода е 6-7 градуса. Вълнението на морето ще е 3 бала.
В планините ще е най-вече облачно и мъгливо. На места в масивите от Западна България ще превалява слаб сняг. Ще духа слаб източен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 0, на 2000 метра - към минус 5 градуса.
В понеделник над Западна България облачността ще остане забележителна, не са изключени изолирани слаби превалявания. Над източната половина от страната облачността ще се раздра и ще намалее. Ще духа слаб югоизточен вятър. Във вторник и над Западна България облачността ще се раздра. Вятърът ще се ориентира от югозапад, ще бъде слаб до сдържан. Дневните температури още веднъж ще стартират да се покачват.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР