До обяд на места в Западна България ще превали слабо

...
До обяд на места в Западна България ще превали слабо
Коментари Харесай

Сняг или слънце: Какво ще е времето в неделя

До обяд тук-там в Западна България ще превали едва - и дъжд, и сняг. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са сред минус 1 и 4 градуса, в София - към 1, оптималните ще са сред 4 и 9, в София - към 4 градуса .

Над Черноморието ще е най-вече облачно, на обособени места със слаби превалявания от дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 6-8 градуса. Температурата на морската вода е 6-7 градуса. Вълнението на морето ще е 3 бала.

В планините ще е най-вече облачно и мъгливо. На места в масивите от Западна България ще превалява слаб сняг. Ще духа слаб източен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 0, на 2000 метра - към минус 5 градуса.

В понеделник над Западна България облачността ще остане забележителна, не са изключени изолирани слаби превалявания. Над източната половина от страната облачността ще се раздра и ще намалее. Ще духа слаб югоизточен вятър. Във вторник и над Западна България облачността ще се раздра. Вятърът ще се ориентира от югозапад, ще бъде слаб до сдържан. Дневните температури още веднъж ще стартират да се покачват.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР