До обяд Луната се движи на празен ход. Не предприемайте

...
До обяд Луната се движи на празен ход. Не предприемайте
Коментари Харесай

Днес Висшите сили говорят с нас чрез знаци

До обяд Луната се движи на луфт. Не предприемайте нищо значимо.

Луната е в символ Скорпион до 12:04ч

Енергията работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Всяко проявяване през това време на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Дори в близост да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, би трябвало да останете спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

В 12:04ч Луната минава в символ Стрелец. Това време се отличава с прочувствена непоклатимост, блян към ред. Активността също се ускорява. Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Да не се преяжда.

Доминиращ 12 лунен ден от 18:02ч на 14 юни до 19:10ч на 15 юни

Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към другарство, правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Ден, в който са противопоказни всевъзможни негативни страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Избягвайте да се оплаквате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е единствено за по-добро. Приемете почтено и умерено своята орис.

Не е добре да се ядосвате и гневите. Не би трябвало да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете в този лунен ден най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него!

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Не правете непоискано положително другояче ще поемете част от кармата на другия човек.

Ако заболеете в този интервал, значи, че погрешно сте употребявали силите на деня. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Благоприятно е да се посети черква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват.

Ако някой се обърне към вас и показа проблемите си, обезателно го посъветвайте нещо, което съгласно вас би трябвало да се направи, с цел да преодолее сложната обстановка. В последна сметка кажете няколко положителни думи, пробвайте се да го накарате да се засмее, да повдигнете настроението му. Любовта и съчувствието проявени през днешния ден, са належащо изискване за осъществяването на вашите стремежи.

Сексът в дванадесети лунен ден би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Следва 13 лунен ден от 19:10ч на 15 юни до 20:15ч на 16 юни

Днес е 27 безоблачен ден – Днес се отваря небесната врата и Висшите сили приказват с нас посредством знаци. Цялото внимание на всички Небесни сили е ориентирано към нас и нашите мисли, дейности, по тази причина би трябвало да се заобикалят неприятни действия, пожелаване зло на някого, да се лъже, да се краде.

Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е належащо да раздавате това, за което няма да ви е жалост, което ви е ненужно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР