До общинските избори остават още 8 месеца, но въпреки това

...
До общинските избори остават още 8 месеца, но въпреки това
Коментари Харесай

Предизборни игри! Банчев натиска Момчил Младенов да играе за кмет на Враца, той се дърпа

До общинските избори остават още 8 месеца, само че все пак предизборния фолклор към този момент тече с цялостна мощ, откри организация BulNews.
От няколко дни в общественото пространство във Враца се завъртя мълвата, че някогашният началник на БКС Момчил Младенов ще бъде повдигнат за кандидат-кмет от регионалния ръководител на Движение за права и свободи Борислав Банчев /на снимката/. Мълвата е толкоз упорита, че потърсихме коментар от Младенов.
Пред кореспондент на медията ни врачанският предприемач призна, че е имало предварителни диалози с предложение за негово присъединяване в идните избори за кмет, само че той изрично е отказал. На този стадий Младенов има проспериращ бизнес и е надалеч от оперативната политика. По тази причина той е прекратил контактите с Борко Банчев, с цел да не се основават митове за негова съпричастност към партията на Доган и неговия човек във Враца.
Старата лисица Банчев обаче непременно би трябвало да откри мощна персона, зад която да скрие етническата партия и по тази изпитана скица да се опита да въздейства на втория тур на изборите. Преди 4 години хората на Движение за права и свободи се маскираха в акцията за съветници като Либерален алианс „ Има бъдеще за Враца “ и съумяха да вкарат невижданите четирима сенатори. Няма причина тази есен да не опитва още веднъж да заблуди гласоподавателите.
Самият Банчев мечтае да е кмет, само че няма по какъв начин да се кандидатира, защото е компрометирана фигура и от управлението на партията не му позволяват повече опити. Да не приказваме, че в централата настойчиво се разяснява, че времето му в Движение за права и свободи изтича и още след изборите за европарламент ще бъде изпратен в подобаващ отдих.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР