До няколко седмици във Варна ще бъде осигурена детска линейка.

...
До няколко седмици във Варна ще бъде осигурена детска линейка.
Коментари Харесай

Във Варна пускат стикери с кауза

До няколко седмици във Варна ще бъде обезпечена детска кола за спешна помощ. Очаква се профилираният автомобил да бъде доставен доникъде на февруари, оповестиха от сдружението „ Аз имам вяра и оказвам помощ ”, което провежда благотворителната акция за закупуване на автомобила посредством дарения и събиране на пластмасови капачки.

Линейката ще бъде с най-високо равнище на съоръжение и здравна инсталация, като ще разполага и с транспортен кувьоз за бебета. Стойността й е малко над 260000 лв., които бяха събрани посредством благотворителната самодейност.

По мотив идването на първата за Варна профилирана детска кола за спешна помощ, започва нова благотворителна акция. Инициативата " Дай път на колата за спешна помощ, дай път на живота " включва разпространяване на стикери, за да се обърне съществено внимание на деликатното шофиране и даването на път в другите обстановки на колите за спешна помощ, които возят незабавни случаи.

Стикерът е с диаметър 12 см и е подобаващ за всички транспортни средства. Предлага се на цена от 4 лв., като средствата от продажбите ще отиват за задачите на благотворителната акция.

От сдружението са си сложили цел за тази година събиране на 500 хиляди лв. в благотворителната самодейност. Събраните средства ще бъдат вложени взакупуване на транспортен мобилен пункт за кръводаряване и неонатална кола за спешна помощ за потребностите на варненската АГ болница.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР