До няколко дни трябва да приключи основната работа по конструкцията

...
До няколко дни трябва да приключи основната работа по конструкцията
Коментари Харесай

До няколко дни приключва изграждането на временния покрив на Царските конюшни

До няколко дни би трябвало да завърши главната работа по структурата на краткотрайния покрив в опожарената част от Царските конюшни. Това заяви зам.-кметът на София Тодор Чобанов, при инспекцията на постройката. 130 000 лева ще коства оборудването. Сумата ще бъде платена от Общината, само че се чака Министерство на вътрешните работи да я възвърне като притежател.

София

Стоманена структура от 1400 кв. м. е в основата на краткотрайния покрив. Освен да пази постройката от неприятното време той би трябвало да удължи и нейния живот.

Срокът на притежателите да укрепят постройката след пожара изтече на 28 ноември.

На ход към този момент е Столичната община. Строителната площадка е открита на 20 декемри, а същинската работа е почнала преди няколко дни.
Тодор Чобанов, зам.-кмет на София: Но това, което ни забави е, че фермите, т.е. носещите детайли на структурата са характерно направени. Съобразени са с размерите на покрива. Това, което е направено като краткотраен покрив, е съобразено с особеностите на постройката.  Столичната община прави спешен ремонт на Царските конюшни Столичната община прави спешен ремонт на Царските конюшни
Поставя се краткотрайна стоманена покривна структура на Царските конюшни. Това сподели заместник-кметът на София Тодор Чобанов, който инспектира спешния...

Всяка седмица районният кмет следи за положението на изгорялата част. Същинска смяна след пожара предишното лято няма.
Борислав Димитров, началник на обекта: Горният етаж е изгорен - цялата покривна структура и носещите греди и положението на постройката не е положително.
Изпълнителят има 2 месеца, с цел да завърши с всички предоставени задания.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР