До няколко часа, танкерът, който пристигна у нас от Венеция,

...
До няколко часа, танкерът, който пристигна у нас от Венеция,
Коментари Харесай

Прегледаха екипажа на италианския кораб в Бургас, няма съмнения за коронавирус

До няколко часа, танкерът, който дойде у нас от Венеция, ще отплава . Предвид разпространяването на ковид на Апенините обаче, здравните управляващи в Бургас направиха превантивна инспекция на екипажа.

От РЗИ прецизираха, че нито един човек на борда на плавателния съд не е посочил признаци на болестта. „ Не се наложи вземането на проби и надлежно изпращането им за проучване в Референтната профилирана лаборатория в столицата.

Измерихме температурата на всички членове на екипажа и не открихме нищо неправилно. Все отново рекомендацията е, хората да наблюдават положението си прецизно през идващите дни, защото са в по този начин наречения инкубационен интервал, поради скорошното им отплаване от Италия “, обясниха пред от здравната ревизия.

Препоръката към филипинците на борда на кораба е да не го напущат до отплаването си от България. Ако това въпреки всичко се наложи, ще е належащо да употребяват защитни средства, обясниха още от здравната ревизия. Плавателният съд към момента се намира на пристанището в Росенец. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР