До Нова година няма причини за поскъпване на горивата. Това

...
До Нова година няма причини за поскъпване на горивата. Това
Коментари Харесай

Петролната и газова асоциация не очаква скок на горивата до Нова година

До Нова година няма аргументи за повишаване на горивата. Това предвижда ръководителят на Българската петролна и газова асоциация Живодар Терзиев, представен от БГНЕС, на семинар в Боровец.

Той бе безапелационен, че нито избори, нито стачки, " жълти жилетки " или митинги на дребни производители ще доведат до сходен скок.

Според него най-притеснителното на международните пазари към този момент е минало и не се чакат внезапни пикове , регистрирани в средата на септември.

" Жълтите жилетки " се чудят да стачкуват или да не стачкуват

Промените в Закона за горивата разбивали монопола

Терзиев поддържа думите си с график, съгласно който ценовите пазари се движат гладко и не се виждат внезапни придвижвания.

Припомняме, на 16 септември петролът нарастна рекордно след офанзива против две петролни рафинерии в Саудитска Арабия. Американският президент Доналд Тръмп упрекна Иран за нападенията и съобщи, че боен удар против страната е неминуем.

Атаката от страна на подкрепяните от Иран йеменски бунтовници хуси против двете рафинерии на саудитската държавна компания " Арамко " дейно блокираха 6% от международните доставки на нефт.
 Търговците на горива обезпокоени, че монополът стопира действието на пазара
Търговците на горива обезпокоени, че монополът стопира действието на пазара

Обявяват митинг:: " Не на монопола, не на лобисткия закон! "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР