До невероятен хаос се стигна в часовете преди втория мач

...
До невероятен хаос се стигна в часовете преди втория мач
Коментари Харесай

Невиждан хаос преди мач №2 между Левски и ЦСКА

До необикновен безпорядък се стигна в часовете преди втория мач от четвъртфиналната серия сред тимовете на Левски и ЦСКА в Националната баскетболна лига. Двубоят, който съгласно предварителната стратегия би трябвало да се организира в петък от 19:00 часа, няма да се състои в столичната зала “Универсиада ”, както бе разгласено в последните няколко дни. Отгоре на всичко дуелът в петък сред двата отбора няма да се играе и в другото столично оборудване - “Триадица ”, научи Sportal.bg .
 ЦСКА размаза Левски в първия мач от плейофите ЦСКА размаза Левски в първия мач от плейофите
Така за момента въобще не е несъмнено дали вторият епизод от плейофната борба ще се организира в петък, защото най-малко към този момент не е открит вид с друга зала, която да приюти двата тима както във въпросния ден, по този начин и през уикенда. Друга алтернатива за осъществяване на срещата е тя да се състои в събота, само че съгласно информация на нашата медия двете вероятни зали още веднъж са заети. Една от дребното вероятни варианти е мач №2 също да се състои в залата на ЦСКА, само че единствено в случай че “армейците ” са съгласни това да се случи.

В лагера на “сините ” към този момент не знаят какъв излаз да намерят от създалата се обстановка, като към момента се чака реакция от страна на Националната баскетболна лига. Ако би трябвало да се посочат различни разновидности за провеждането на срещата, то зала “Сейнт Джордж ” и “Арена София ” са такива, само че там приказваме за внезапно нарастване от финансова позиция.

Иначе “червените ” взеха преднина от 1-0 победи над безконечния си противник, откакто го надиграха безапелационно с 94:77 през вчерашния ден на своя територия. Създалата се обстановка генерира напрежение за всяка една от страните, тъй като възможният трети дуел е авансово плануван за понеделник, когато серията би трябвало дефинитивно да бъде завършена.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР