До настъпването на новата година у нас остават по-малко от

...
До настъпването на новата година у нас остават по-малко от
Коментари Харесай

На някои места по света Нова година е вече факт

До настъпването на новата година у нас остават по-малко от 12 часа, само че на някои места по света тя към този момент е реалност, съобщи БНР.
Първи я посрещнаха преди минути жителите на тихоокеанскатата островна страна Самоа.
Жителите на Самоа имат неповторимия късмет да посрещнат два пъти Нова година - би трябвало единствено да прелетят 163 километра до американска Самоа, която посреща последна 2020-та.
След по-малко от час в новото десетилетие ще влязат и жителите на Нова Зеландия с обичайно светлинно шоу в столицата Оукланд.
Сидни, въпреки и да се задушава от смога поради горските пожари, и тази година ще показа на света неповторимо светлинно шоу.
Заради многото часови зони в Австралия ще честват 2020-та до 16.30.
Малки елементи от Русия посрещат новото десетилетие дружно със жителите и гостите на Сидни.
А в столицата Москва употребяват неестествен сняг за тържествата довечера поради извънредно високите температури.
Заради многото часови пояси жителите на Русия ще имат мотив да гръмнат шампанското цели 10 пъти, само че рекордьори са жителите на Международната галактическа станция.
5-членният екипаж - двама руснаци и американци и един италианец, ще имат мотив да подвигат тостове цели 15 пъти, само че сигурно няма да е със шампанско, защото на борда няма алкохол и потреблението му е неразрешена.
Спиращи дъха фойерверки ще има в Лондон, Париж и Ню Йорк. Британците посрещат за финален път Нова година като членове на Европейския съюз, 12 хиляди фойерверки ще озарят небето незабавно щом Биг Бен отброи първата секунда на 2020-та.
В Париж са ситуирани 100 хиляди служители на реда, които да наблюдават за реда, а в Ню Йорк по традиция на Таймс Скуеър ще бъде спусната новогодишната топка.
За първи път дронове ще наблюдават за сигурността.
38 часови зони се употребяват от другите страни по света, а новогодишните тържества не престават 26 часа по цялата планета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР