До настъпването на нощта щетите в Атина за по-голямата част

...
До настъпването на нощта щетите в Атина за по-голямата част
Коментари Харесай

На всеки две минути счупено дърво в Атина заради лошото време

До настъпването на нощта вредите в Атина за по-голямата част от електрическата мрежа ще бъдат отстранени, що се отнася до централните мрежи, съобщи основният изпълнителен шеф на основния гръцки електрически оператор HEDNO Анастасиос Манос след срещата, извършена в Гражданска отбрана. Хиляди семейства остават без електричество, основно в северните елементи на Атика, съобщи " Катимерини ".

Както Манос сподели, паданията на дървета надвишават 800, което е предизвикало огромни проблеми в мрежата.

„ HEDNO беше изправена пред невиждана обстановка. Когато приказваме за 800 счупени дървета, това значи, че на всеки две минути едно дърво се е чупило и е предизвикало вреди. Колкото и бързо да изправим вредите, броят им е голям ", сподели той.

" До късно довечера по-голямата част от вредите ще бъдат отстранени, с цел да можем да се върнем към естественото ", акцентира заместник-министърът.

От нощес армейските екипи, както и подразделенията пожарната, започнаха работата по възобновяване на огромния проблем с електричеството в Атика, където 29 квартала бяха потопени в мрачевина.

Според последната информация на гръцката полиция обаче към момента има спирания на градския превоз.

Училищата за особено обучение и образование от всички равнища в район Атика ще останат затворени през днешния ден, с цел да се избегнат произшествия заради неприятното време.

Училищата и детските градини обаче ще работят обикновено през днешния ден в множеството общини на Солун.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР