До напрежение се стигна в района на Росенец след като

...
До напрежение се стигна в района на Росенец след като
Коментари Харесай

На българския плаж в Росенец - с лика на Пеевски може, на Левски - не

До напрежение се стигна в региона на " " Росенец " откакто група водена от съпредседателя на " Демократична България " не бе позволена от полицията до плажа по суша, с цел да реализира към този момент плануван митинг.

В същото време полицията позволява по пътя симпатизантите на Движение за права и свободи. В региона на парк " Росенец " от рано сутринта има скупчване на симпатизанти на Движение за права и свободи.
Двата потока от хора се срещат и разминават в най-тесния сектор от пътя. Мъж с портрета на Апостола Васил Левски се опита да мине, само че беше спрян.
До самодейността се стигна, откакто някогашният правосъден министър Христо Иванов стигна с лодка до плажа в парк " Росенец ", само че беше изпъден от охранители на НСО.
Повечето симпатизанти на Движение за права и свободи са с идентични бели шапки със знака на Движение за права и свободи. Аавтомобилите и рейсовете са от цялата страна и идват на групи, което излиза наяве от идентичните им регистрационни номера.
На въпросите за какво са тук, те дават отговор " на разходка " или " на плаж ". Част от тях признават, че са симпатизанти на Движение за права и свободи. Паркингите в региона са към този момент претъпкани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР