До началото на октомври ръководството на Българската национална телевизия (БНТ)

...
До началото на октомври ръководството на Българската национална телевизия (БНТ)
Коментари Харесай

До началото на октомври БНТ представя оздравителен план

До началото на октомври управлението на Българската национална телевизия (БНТ) ще показа пред парламентарната комисия по просвета и медии възстановителен проект за медията.

Генералният шеф на националната телевизия Емил Кошлуков акцентира, че депутатите са показали цялостно схващане от нуждата за незабавни финансови ограничения. За тази цел ще бъде основана и работна група, не са изключени и законодателни промени.

„ С този бюджет не можем да продължим. При поетите отговорности и недостиг ще се наложи поддръжка. Г-н Рашидов сподели, че чака от финансовото министерство поддръжка за поетите отговорности “, разяснява той пред БНР.

Депутатът Диана Саватева акцентира, че преди приемането на Бюджет 2020 изцяло е допустимо да бъдат отпуснати спомагателни средства за Българска национална телевизия: „ Идеята е да се направи пакет от промени, които да влязат в по-кратък период, само че бързината да не е за сметка на качеството. За съответни промени предлагам да приказваме, когато дойдат тези оферти и когато започва работата на самата група “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР