До началото на новия сезон във Формула 1 остават по-малко

...
До началото на новия сезон във Формула 1 остават по-малко
Коментари Харесай

Формула 1 готви революция в телевизионното отразяване през сезон 2018

До началото на новия сезон във Формула 1 остават по-малко от 70 дни и подготовката в заключителната си фаза. Тепърва предстоят представянето на новите болиди и зимните проби, само че работата през паузата в никакъв случай не стопира.

Работа имат и новите притежатели от " Либърти медия ", които действително през 2018 година би трябвало да покажат какви са проектите им за смяна на спорта. Компанията закупи спорта през предходната зима и нямаше никакво време за революции, защото сезон 2017 " чукаше " на вратата. Сега обстановката е друга, а комерсиалният шеф Шон Братчис съобщи, че се работи доста съществено по смяна както на пистата, по този начин и отвън нея.

Около Коледа Братчис се е срещнал с представители на всички тимове, като им е презентирал какви хрумвания има " Либърти " за новия сезон, а също по този начин е събрал най-различни рекомендации.

" Шон беше доста прям и сподели, че концепцията е за огромна стъпка напред. Както знаем 2017 година беше встъпителна година за тях, те влязоха безусловно в придвижване и повече тестваха нещата, с цел да видят дали ще се харесат на хората ", сподели шефът на " Макларън " Зак Браун.

F1 was the fastest-growing sport brand on social media platforms in 2017

Full story and statistics
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР