До момента целият персонал на детската градина от 52-ма души

...
До момента целият персонал на детската градина от 52-ма души
Коментари Харесай

Родителите на деца от 50 ДГ могат да ги изследват във Втора градска болница

До момента целият личен състав на детската градина от 52-ма души дружно със заместващи учители, където работят учителките със подозрения за ковид, е проучен с PCR тест. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова, която показа стратегия за създаване на паркинги в града, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Очаква се до края на деня да станат ясни резултатите от тях, като кметът изрази вяра показанията на бързите проби да не се потвърдят. Фандъкова добави още, че в случай че резултатите са негативни още на следващия ден детската градина ще отвори порти.
„ Ако се окаже, че има някой с позитивен тест, ще предприемем стъпки, както би трябвало. Щом има спорна информация, ние сме длъжни да предприемем ограничения като за позитивна проба “, сподели кметът.
Тя уточни, че през днешния ден в детската градина са пристигнали единствено две деца. Кметът разгласи, че всички тези родители, които желаят да тестват децата си за ковид могат да го създадат в столичната втора градска болница.
Попитана дали учителките в действителност са ходили в Сърница, кметът сподели, че не знае и че нито тя, нито директорката са проверяващ орган.
„ Дали трите учителки са били или са се пошегували, че са били в Сърница, следствията са едни и същи. Това е безконтролно държание, само че това не значи, че няма да се погрижим за децата и учителите “, сподели тя и добави, че дали ще бъдат подхванати наказания за учителките, това ще реши шефът на детското заведение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР