До момента сигнал в МВР не е подаден за вчерашния

...
До момента сигнал в МВР не е подаден за вчерашния
Коментари Харесай

Полицията разбрала от медиите за погрома в столично заведение

До момента сигнал в Министерство на вътрешните работи не е подаден за вчерашния случай в столично заведение. След изявления в медиите полицията се е самосезирала. Това заяви пред медии по време на съвещание на Министерския съвет основният секретар на Министерство на вътрешните работи Иван Иванов.

Факт е, че не са желали да са намесва Министерство на вътрешните работи и страната, уточни Иванов.

Задействани са чиновници на Криминална полиция и Столична дирекция на вътрешните работи.

" Тези времена от дълго време са отминали и такива неща не би трябвало да се случват в нощните заведения. Няма да допуснем такива дейности, няма да ги толерираме, поръчителите и причинителите на това действие ще понесат своите последици по отношение на Закона ", сподели още основният секретар.

Единият от притежателите на заведението е арестуван за неуредени финансови взаимоотношения сред бизнес сътрудници. Това е и главната версия, по която работи Министерство на вътрешните работи.

Установени са трима от директните причинители. Общо те са били шестима. Единият от тях е арестуван. Въпрос на време е всички участници да бъдат открити. В непрестанен контакт сме от нощес с прокуратурата. След като са събрани всички доказателства, ще й докладваме. Ако деятелите имат неуредени сметки, не е това методът, посочи Иванов.

Използвали са ножове като опасност. Няма потърпевши при погрома.

Припомняме, към 18 часа нощес група от няколко души нахлу в заведениена столичния бул. " Тодор Каблешков " и нанесе съществени материални вреди.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР