До момента са събрани повече повече от 220 хиляди подписа

...
До момента са събрани повече повече от 220 хиляди подписа
Коментари Харесай

Събраха над 220 хил. подписа за референдум у нас срещу приемане на еврото


До момента са събрани повече повече от 220 хиляди подписа за референдум. Пратки от цялата страна и от чужбина не престават да идват. Това разгласи в предаването „ Важното, казано на глас “ по БТВ радио водачът на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов.
Той инициира национално допитване с един въпрос: „ Против ли сте премахването на българския лев и въвеждането на еврото, като публична валута в Република България? “ Разчитахме с изключение на на „ Възраждане “, и на доброволци от цялата страна и от българските общности зад граница, изясни Костадинов. Срокът за внасяне на подписката в Народното събрание изтича на 23 юли. При над 200 хиляди годни подписа по закон Народното събрание би трябвало да гласоподава дали да се организира референдум.
В закона за референдумите написа, че допитвания по интернационалните контракти могат да се организират единствено преди ратификацията им. По думите на Костадинов в контракта на България за присъединение към Европейски Съюз на никое място не написа, че се ангажираме да влезем в еврозоната. Утре заран доброволци ще събират подписи измежду депутатите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР