До момента потвърдените случаи на заразени с коронавируса в Китай

...
До момента потвърдените случаи на заразени с коронавируса в Китай
Коментари Харесай

Посланикът ни в Пекин: Няма засегнати от вируса българи

До момента доказаните случаи на инфектирани с ковид в Китай са 2744, умряли са 80. Има създаден тест, който потвърждава вируса. Заразата се предава по капков път.

Към момента нямаме освен наранени от вируса българи, само че и европейски жители на територията на Китай. Това съобщи краткотрайно ръководещият посолството на България в Пекин Владислав Спасов в ефира на БТВ.

80 станаха жертвите на ковид в Китай

„ Българите в Ухан са добре. Засега единствено този град е блокиран. Животът е западнал, градът наподобява на призрачно място “, добави той.

„ Китайските управляващи подхващат всички належащо, с цел да лимитират болестта. Разпространява се информация какви ограничения да се подхващат от всеки, с цел да не се разболее. Всичко се случва доста проведено и дисциплинирано “, акцентира посланикът ни.

Всички всеобщи събития бяха анулирани. Ваканцията по случай китайската нова година бе удължена до 2 февруари, разкри той.

„ В няколко метростанции, управляващите мерят температурата на хората, без значение дали желаят или не. Този път Китай реагира доста съответно “, увери Владислав Спасов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР