До момента няма постъпила информация за пострадали български граждани при

...
До момента няма постъпила информация за пострадали български граждани при
Коментари Харесай

Външно: Нямаме информация за българи на борда на падналия самолет в Русия

До момента няма постъпила информация за потърпевши български жители при случай с разрушил се пътнически аероплан в Подмосковието, оповестиха от пресцентъра на външното ни министерство.

По-рано през днешния ден пътнически аероплан на Саратовските авиолинии се разруши в Подмосковието със 71 души на борда - 65 пасажери и 6 души екипаж. Самолетът Ан-148, изпълняващ полет от летище Домодедово (Москва) за град Орск, след политане е липсващ от радарите.

Към този миг няма български жители, които да са търсили подпомагане от българските дипломатически задачи. Посолството в Москва следи развиването на обстановката и е поискало информация за пасажерите на борда.

Български жители, които желаят да получат настояща информация за ситуацията или да подадат сигнал за техни близки, могат да го създадат на дежурния телефон на посолството на Република България в Москва +7 495 234 0226, както и на денонощния телефон за подпомагане на български жители в чужбина на дирекция „ Ситуационен център ” +359-2-948-2404; +359-2-971-3856
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР