До момента няма напуснали фирми от „София Тех Парк“. Това,

...
До момента няма напуснали фирми от „София Тех Парк“. Това,
Коментари Харесай

Софийски печеливш имот устоява на кризата

До момента няма напуснали компании от „ София Тех Парк “. Това, което управата на софтуерния комплекс е подхваща още първите дни след въвеждането на изключителното състояние е среща с наемателите и какво се трансформира при тях във връзка с бизнеса.

„ С развиването на рецесията, имаше все по-голямо въздействие върху бизнеса. С ресурсите, с които разполагаме, успяхме да разработим пакети, които да облекчат компаниите, както финансово, по този начин и да им оказват помощ да преминат през рецесията. Чрез това, с което разполагаме, те да имат достъп до повече проучвателен запаси, до рискови капитали, тъй че те да се усещат, колкото се може по-комфортно в сходна рецесия “, сподели изпълнителният шеф на „ София Тех Парк “ Тодор Младенов, представен от Българска национална телевизия. Що се отнася до лабораториите, то те не са затваряни.

През 2019 година на територията на парка са били осъществени над 200 събития. Това е и повода на два български театъра също да бъде даден заслон да осъществят плановете си в „ София Тех Парк “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР