До момента играта Fallout 76 изобилства от запечатани бункери, които

...
До момента играта Fallout 76 изобилства от запечатани бункери, които
Коментари Харесай

Бъг телепортира играч на Fallout 76 в тайна камера

До момента играта Fallout 76 изобилства от запечатани бункери, които не би трябвало да са налични, до момента в който Bethesda не ги вкара със идващ ъпдейт. Те обаче не са изцяло изолирани, което се разбра от прекарването на един състезател.

Той показа прекарването си в Reddit под името на потребителя McStaken. Изглежда геймърът е бил телепортиран в камера 63, до момента в който е взел участие в събитието Rad-Rat Horde . McStaken е трябвало да търси помощ от поддръжката на Bethesda, защото не можал да излезе. Преди това обаче геймърът направил една-две фотоси, които да покаже на почитателите.



Bethesda се е намесила и е извадила McStaken от бункера, само че потребителят е на мнение, че това няма да е краят и че той ще бъде баннат от Fallout 76. След няколко случая, в които геймъри използваха трикове, с цел да видят неготово наличие за играта, Bethesda вкара система за автоматизиран бан за всеки, опитващ да влезе в тайните камери. Представител на компанията обаче увери McStaken, че защото той е получил достъп по простъпка, няма да претърпи никакви санкции.



Това не е първият път, в който състезател на Fallout 76 получава достъп до камера 63. Преди два месеца различен геймър влезе в цели три бункера (63, 94 и 96) посредством бъг с бронята. За разлика от McStaken, той зарадва почитателите с цели видеа, разкриващи наличието на тайните региони.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР