До момента Европейската комисия е възстановила субсидии за близо 1

...
До момента Европейската комисия е възстановила субсидии за близо 1
Коментари Харесай

ЕК ни връща 1 млрд.евро

До момента Европейската комисия е възстановила дотации за близо 1 милиарда евро (997 935 367 евро) за актуалната календарна година. Европейска комисия регулярно и в цялостен размер възвръща сумите към Държавен фонд " Земеделие ", осведомят от фонда.

Ръководството на ДФЗ декларира, че средствата, декларирани от фонда, се възвръщат на 100 % от Европейска комисия и няма никакво закъснение в изплащането им

От Европейския фонд за гарантиране на земеделието се финансират основно подкрепяне на приходите на земеделските стопани и пазарни ограничения, като интервенционно изкупуване, помощ за частно депозиране или изключителни ограничения за разстройства на пазара.

За програмния интервал 2014-2020 г. Европейският аграрни фонд за развиване на селските райони се концентрира върху три съществени цели:
поощряване на конкурентоспособността на селското стопанство;осигуряване на устойчивото ръководство на естествените запаси и на действия, свързани с климата;постигане на уравновесено териториално развиване на стопанските системи и общностите в селските региони, в това число основаването и поддържането на претовареност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР