До момента 341 кандидати са подали документи чрез структурите на

...
До момента 341 кандидати са подали документи чрез структурите на
Коментари Харесай

341 кандидати до момента за 185 вакантни длъжности в Сухопътните войски

До момента 341 претенденти са подали документи посредством структурите на Централното военно окръжие за присъединяване в състезанието за оповестените 185 вакантни войнишки длъжности във военни формирования от Сухопътните войски, оповестиха от Министерството на защитата.

Желаещите са изпратени на медицински прегледи за определяне на годността им за военна работа и за оценка на психичната им склонност. Крайният период за подаване на документи по заповедта на министъра на защитата на Република България № ОХ‑176/15. 02. 2019 година за войнишки длъжности в Сухопътните войски е 22 март 2019 година, петък.

Конкурсът беше разгласен със заповед на министъра на защитата от 15 февруари 2019 година за военните формирования на Сухопътните войски в градовете София, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Карлово, Казанлък, Плевен, Шумен, Благоевград, Сливен, Асеновград, Смолян, Пловдив и с. Мусачево. Той ще се организира от 20 до 31 май 2019 година и включва изпит по физическа подготовка, тест за инспекция на общата просвета на претендентите и събеседване.

Условията, на които би трябвало да дават отговор претендентите, и нужните документи са посочени в обявата, оповестена на 21 февруари 2019 година в рубриките „ Документи “ - „ Обяви “ в интернет страницата на Министерството на защитата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР