До много забавна ситуация се стигна на пресконференцията на след

...
До много забавна ситуация се стигна на пресконференцията на след
Коментари Харесай

Кобрата разсмя всички: Боксът загуби, но аз мисля, че спечели

До доста занимателна обстановка се стигна на конференцията на след дуела му против Франк Мир, който бе безапелационно извоюван от българина в първия рунд. Общият резултат на Triad Combat - 3 мача бяха извоювани от тима на спорт , а 4 от ММА бойците. Това бе в основата на комичните моменти, защото Кобрата отсече, че неговият тим е спечелил, което провокира противоречие с другата страна.
" Това е спорт, това не е война. Ние сме бойци - няма значение бокс или ММА. Да, искахме да спечелим и мисля, че през днешния ден спечелихме. Боксът победи. Но, знаете... " - стартира Пулев, преди да бъде пресечен от капитана на ММА Куинтън Джаксън, който го попита: " Как? " - базирайки се на това, че в действителност неговият тим има повече победи.
Това провокира смях у присъстващите, в това число и у Пулев, който като че ли осъзнавайки, че Джаксън е прав, просто отговори: " Е, просто аз по този начин мисля, разбираш ли? ". А Куинтън просто се съгласи, преди Кобрата да продължи:
" Господин Джаксън, почитание за Вас, само че боксът е на друго равнище, разбирате ли? Различен спорт, доста история, бъдеще. Също по този начин, Triad Combat, доста ми харесва. Той е прав - никой не ни води във фитнеса, никой не ни заведе да проверим кръга.
Бил съм в две борби за международната купа, проверявал съм кръговете. А тук се зачудих какво е сбъркано, за какво не проверихме кръга. Но те имат разнообразни стилове, прецизни правила " - съобщи Пулев.

" Това, което не разбирам, е за какво мислиш, че сте спечелили " - се завърна към въпроса си по-късно Джаксън, а отговорът, който получи, разсмя още повече присъстващите: " Защото главното събитие е доста, доста значимо. Видя ли какво стана на него? Къде е твоят човек? Моля те, обади му се " - отсече Кобрата, който след това призна, че ММА бойците са били в действителност мощни и заслужават почитание, като стана и стисна ръката на Джаксън, за което бе шеговито скастрен от своя капитан Шанън Бригс.
" Всички ММА бойци мечтаят да бъдат боксьори. Мисля, че този спорт има доста бъдеще - Triad Combat. Боксьорите имат потребност от малко време да погледат, ММА бойците са свършени. Всичко бе необикновено довечера, ужасно шоу, с " Металика ", с всичко - най-хубавата организация " - приключи Пулев.
Първите му думи пък бяха секунди след срещата, когато българинът имаше опцията да изрази и своите усещания от експресната си победа. !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР