До минути започват преговорите за ротация и новото правителство между

...
До минути започват преговорите за ротация и новото правителство между
Коментари Харесай

Старт на преговорите за кабинет: Габриел чака ПП-ДБ в парламента, те пристигнаха заедно

До минути стартират договарянията за ротация и новото държавно управление сред ГЕРБ- и ПП-ДБ.

Току-що в постройката на Народното събрание дойдоха акад., съпредседателите на " Промяната " и, и водачите на Демократична България Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има, написа " 24 часа ".

Началото на договарянията бе оповестено за 18,00 часа. От дамския преговорен екип на обаче започнаха да идват много по-рано - още към 17,15. Вицепремиерът в оставка Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова дойде в Народното събрание, само че резервира безмълвие пред медиите. Там е и депутатката Рая Назарян, която бе сбита, че чака градивен разговор. 

В преговорния екип от страна на влизат още заместник-председателките на парламентарната група Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е и Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР