До миналата седмица Фънки посещаваше бутиков фризьорски салон в столичния

...
До миналата седмица Фънки посещаваше бутиков фризьорски салон в столичния
Коментари Харесай

Фънки наби фризьор-джендър

До предходната седмица Фънки посещаваше бутиков фризьорски салон в столичния кв. „ Борово “. Прекратил е ходенето си там, защото е спретнал невиждан скандал на коафьора си, който приключил с физическа разпра.

Стъписаният юноша на име Пепи отнесъл проливен дъжд псувни от елитния си клиент, гарнирани с някой пестник за тежест. Причината за абсурда бил характерен – коментар във връзка сексуалността на фризьора. Фънки сякаш почтено изтърсил нещо от рода на: „ Така хубаво си ме офъкал, че напряко може да дойда с тебе на гей прайда идната седмица “. Момчето се засегнало, врътнало се демонстративно и отказало да обслужва Ковачев, споделя „ Таблоид “.

Първоначално музикантът си помислил, че това е някаква сценка и шеговито подканил Пепи да се върне с думите: „ Ела при батко, дребен ПеДко “. Фризьорът още повече буен и почнал да наскърбява Фънки на външен тип и селяния.

Ковачев бързо запалил и излял върху главата на момчето звук попържни за половин минута. Накрая за престиж му зашил и един пестник. В последна сметка се наложило притежателят на салона да сдобрява двамата, които с очевидно неодобрение си стиснали ръцете. На Фънки бързо му минало, само че Пепи се зарекъл, че не желае повече да обслужва музикантът.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР