До май вече ще са милионери. Колко са работещите българи,

...
До май вече ще са милионери. Колко са работещите българи,
Коментари Харесай

50 По Рихтер! Бареков Току-Що Срина Политическите Лидери! Това Не Се Беше Случвало, Милионерите В Смут!

До май към този момент ще са милионери. Колко са работещите българи, които за пет години трудов стаж стават милионери? А колцина са българите с такива активи след 40 години трудов стаж?

Аз примерно през май 2019 ще имам легален трудов стаж от 27 години и ще напусна Европарламента без нито едно евро спестено от заплати и режийни. Както дадох обещание преди да бъда определен за народен представител, огромна част от заплатата си дадох под формата на поддръжка за обществено нуждаещи се българи, най-вече деца.

Ще върша и още дарения. Осен това съм татко на трима български сина и очаквам четвърти. Призовавам сътрудниците Новаков, Неков и Джамбазки да дарят спестените си активи и банкови сметки на българската страна и на народа, който ги изпрати без да желае в Брюксел.

И тримата влязоха инцидентно в Народното събрание и на гърба на гласоподаватели, които изобщо не са дали своят вот за тях. Смятам, че по този начин е заслужено и морално, в случай че сътрудниците изобщо познават смисъла на тези думи.

Справка: Ангел Джамбазки е заявил през 2017 година спестени над 410 000 лв. от еврозаплата! Плюс покупка на имот за къща. През същата година 15/15 Неков заявява 385 000 Лева “, съобщи Бареков.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР