До кретените, които са обсебили властта с порнографска прегръдка, осребрена

...
До кретените, които са обсебили властта с порнографска прегръдка, осребрена
Коментари Харесай

МНЕНИЕ в Narod.bg: Ало, сглобката, изритайте простака Емин, да не дойдем да ви разглобим

До кретените, които са обсебили властта с порнографска прегръдка, осребрена подмолно – изритайте самозабравилия се тъпанар Мустафа Емин, който си мисли, че „ Пирогов “ е изработен, с цел да обслужва резултата от уредения му брак със забрадената Айше.

Изритайте некадърника Емин, назначен да лапа заплата в Министерството на защитата на московското чучело Тодор Тагарев, без да е виждал калашник, с цел да не дойдем ние и да ви изритаме, което неизбежно ще се случи…

Колко институции би трябвало да кажат, че помакът от Рибново си е повярвал допълнително, че да крещи на медиците в „ Пирогов “, до момента в който упорства да извадят дете в хеморагичен потрес от незабавното, с цел да вкара на негово място скъпия плод на слабините си?

Дори министър председателят ви – това нещо, наречено Николай Денков, призна, че в случай че всичко е по този начин, както е, това неразбирателство от Демократична България Мустафа Емин би трябвало да си замине назад за Рибново с първия автобус и да бере боровинки до края на дните си?

Даже лекар, към който съм повече от песимистичен – проф. Костадин Ангелов, не помни за нежната си психика и сподели истината – че Емин е показал “вербална експанзия ” и е “отправял закани като загатва за интервенция от министъра на опазването на здравето ”. Поискал е “да се снабди с имената на целия медицински личен състав, взел участие в прегледа и лекуването на детето му ”, “с цел да бъдат показани на министъра на опазването на здравето ”.

Реклама

По същото време същите медици са се борили за живота на дете с хеморагичен потрес! Докато са провеждали ресусцитация в детска противошокова зала, “агресивен мъж е упорствал детето му да бъде признато неотложно ”.

Всички пояснения на дежурния медицински екип са идентични и потвърждават историята с обстоятелства. Описът от камерите в “Пирогов ” също съответствува с написаното от медиците.

В едно от обясненията се споделя:

“Моля, вземете ограничения, тъй че да можем да работим, без да бъдем заплашвани с министри и хора, употребяващи служебната си власт. ” Тъжно е, нали?!

И по този начин, господа, съешили се в порнографска сглобка – какво тъкмо чакате, да дойдем и да ви разглобим ли?

Авторът се показва като Стефан Апостолов, текстът бе изпратен до електронната поща на Narod.bg, публикуваме без редакторска интервенция макар острия звук

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР