До крайния срок за подаване на снимки и видеа в

...
До крайния срок за подаване на снимки и видеа в
Коментари Харесай

Последен шанс за участие в конкурса за мобилна фотография Huawei InFocus Awards с награда 10 хиляди евро

До крайния период за подаване на фотоси и видеа в районния конкурс за мобилна снимка и видеография Huawei InFocus Awards 2019 остават броени дни. 11 август е последният ден, в който надарените фенове на фотографията и видеографията от Централна, Източна и Северна Европа могат да подават най-хубавите си произведения, снимани с Huawei. Конкурсът, чието начало беше обещано в края на юни, има цели 6 категории, в това число и такава за къси видеа до 30 секунди. До момента той съумя да притегли доста български фенове на снимането и сложи страната ни в топ 3 по брой подадени поръчки за присъединяване.

Huawei InFocus Awards има 5 категории отдадени на мобилната фотогофрафия - #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance, Storyboard и една на мобилната видеография - Life Now. Категориите са въодушевени от мобилните устройства на Huawei, които се отличават със своята камера, привличаща вниманието и на професионалните фотографи.



В категорията #Emotion Tag създателите би трябвало да уловят спонтанните страсти на своите фотографски обекти. Hello, Life! пък ги провокира да намерят хубостта в ежедневни обстановки. Going the Distance е категория отредена за феновете на пътувания. Те би трябвало употребяват фотографските функционалности на смарфоните си, като телефото обектива и утрашироката камера, с цел да запечатват по впечатляващ метод нови места и обстановки. Категорията Storyboard пък може да е тестване за всеки умел фотограф. В нея създателите би трябвало да пресъздадат цяла смислена и пленяваща история в колаж от 9 фрагмента. Категорията за видеография Life Now дава опция на феновете на видеото да се включат в конкуренцията с 30 секундно видео, което би трябвало да впечатли професионалното жури.

Това, което сплотява всички категории е тематиката за „ неоткритата хубост ". Тя е апелът на Huawei към феновете фотографи да открият „ скритата " хубост към себе си.



Заявките за присъединяване се подават на формалния уебсайт на състезанието до 11 август.

Гласуването на журито, включващо специалисти и известни фотографи от целия свят, ще продължи до 29 август. То ще дефинира огромният победител и спечелилите във всички категории.

Конкурсът включва и „ премия на публиката ". Всички фотоси и видеа, подадени за присъединяване в състезанието, ще бъдат налични на формалния уебсайт на Huawei InFocus Awards, където ще може да се гласоподава до 18 август.

Големият победител в състезанието ще получи 10 хиляди евро, мощния преносимия компютър Huawei MateBook 13 и смарт часовника Watch GT. Победителите във всяка категория ще получат Huawei MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro и 2000 Евро, приключилите на второ място в другите категории ще завоюват Huawei P30 Pro, а тези на 3-то място - Huawei P30. Победителят от категорията „ премия на публиката " ще получи Watch GT и Huawei P30 Pro.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР