До края на юни ще продължи дезинфекцията в Новозагорско, където

...
До края на юни ще продължи дезинфекцията в Новозагорско, където
Коментари Харесай

До края на юни ще продължи дезинфекцията в Нова Загора

До края на юни ще продължи дезинфекцията в Новозагорско, където се готвят за абитуриентски балове, оповестиха от общинския пресцентър. През последните две денонощия в общината има единствено два случая на болни с коронавирусна зараза, сподели кметът на Нова Загора Николай Грозев, съобщи Българска телеграфна агенция.

Повечето от диагностицираните през предходната седмица са под домашна карантина, двама лекари се лекуват в старозагорската болница и една пациентка е в тежко положение в сливенска болница.

Дезинфекцират цялото търговищкото село Подгорица

Ръководството на Общината и Кризисният щаб не престават с ограниченията за бързото превъзмогване на COVID-19, като наложените ограничавания ще са в действие до 24 часа на 18 юни. Градската градина ще бъде отворена от петък, 19 юни.

Абитуриентски балове в Нова Загора ще има, съобщи кметът, като разясни, че изпращането на зрелостниците ще бъде при съблюдаване на противоепидемични ограничения, като отдалеченост от най-малко метър и половина, целесъобразно носене на защитни маски. В деня на баловете, 19 юни, централната част на града ще бъде дезинфекцирана два пъти.
Традиция в града е зрелостниците да бъдат изпращани тържествено, минавайки по червен килим и цветна арка, добави още кметът Грозев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР