До края на юни се набират партньори на националната благотворителна

...
До края на юни се набират партньори на националната благотворителна
Коментари Харесай

Медии и компании могат да се включат в деветото издание на операция „Жълти стотинки“

До края на юни се набират сътрудници на националната благотворителна самодейност
Започна най- огромната национална дарителска акция „ Операция „ Жълти стотинки “. До края на юни на е-mail [email protected]  се набират сътрудници на самодейността, които да застанат с името и потенциала си зад идеята. В деветото следващо издание на дарителската самодейност на VIVACOM са поканени всички компании, компании и медии, които образованието на младежите. Средствата се набират в магазините на VIVACOM и комерсиалните обекти на сътрудниците. Телекомът се ангажира да удвои сумите, събрани в своята мрежа, а всеки от сътрудниците ще способства в допълнение за разпространение на идеята.
Всички набрани средства тази година ще бъдат дарени на Сдружението на олимпийските тимове по естествени науки. С тях младите олимпийски очаквания от тимовете по биология, математика, астрономия, информатика, филология, физика, химия ще могат да се приготвят за присъединяване в интернационалните надпревари. Благодарение на „ Операция „ Жълти стотинки “ ще се провеждат образования, лабораторни занимания, създаване на задания – всичко, което е належащо за подкрепяне на положителното показване на олимпийските очаквания в естествените науки през идната година. Усилията на преподавателите и състезателите носят обилни триумфи за България – те са спечелили общо 893 медала - 167 златни, 308 сребърни, 418 бронзови. Само през 2018 година олимпийците са пропътували над 84 000 км по света, с цел да завоюват 72 медала и 8 почетни грамоти.
600 000 лева бяха събрани по време на осемте издания на Операция „ Жълти стотинки “ от 2010 година насам. С тях бяха подкрепени 4 значими обществени дела: основаване на център за деца с дислексия и аутизъм, фондация „ Надежда за дребните “, Дом „ Възможност “ на фондация „ Социална смяна и включване “, фондация “I can too ” в интерес на „ Център за Надежда “ за деца с множествени увреждания.

Тази година акцията се провежда в партньорство с Българския дарителски конгрес, мрежа на значима част от най-големите частни донори в страната.
Участието в най- огромната дарителска акция на 2019 година ще покаже, че бизнесът е виновен и зает с триумфа на младежите и ще даде още една опция на децата в България да имат добър образец за упорита работа, неизменност и реализирани, триумфи, които са почтено оценени и уважавани от цялото общество.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР