До края на юни монтират 32 камери от най-висок клас

...
До края на юни монтират 32 камери от най-висок клас
Коментари Харесай

Модерно видеонаблюдение монтират на Женския пазар

До края на юни инсталират 32 камери от най-голям клас на зеленчуковия бранш на Женски пазар (между ул. Кирил и Методий и бул. Сливница). Това ще увеличи доста сигурността на търговци и гости на пазарното пространство. Информацията заяви Драгомир Димитров, изпълнителен шеф на Пазари Възраждане ЕАД, общинското сдружение което стопанисва най-стария пазар на територията на София.

Очакването му е територията на Женския пазар да стане най-сигурната територия в София във връзка с битовата престъпност. " Хората да идват освен да пазарят пресни плодове и зеленчуци, а да могат да се насладят на атрактивна социална среда, да реализират обществени контакти и прекарвания. Сигурността и непорочност е основна част от този развой ", посочи Драгомир Димитров.

Близо 100 хиляди лв. са вложени в огромния ремонт на комерсиалните площи на Женски пазар, в това число и за подмяната на видеонаблюдението на пазарното пространство.

За последните 8 години са боядисани и ремонтирани всички 181 търговски маси на пазара, сменени са тентите и механизмите, заменена е подовата настилка в бранша, сложено е LED осветяване на пазарната площадка и LED осветлението на алеите, сменени са надземната част на контейнерите за отпадък, озеленени са градинките.

Заетостта на комерсиалните маси сега е към 84%, което е растеж с повече от 10% за последната година, регистрира той.

60 хиляди души дневно посещават Женския пазар, а туристите са близо 500 души на ден. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР