До края на великденските празници не бива да се правят

...
До края на великденските празници не бива да се правят
Коментари Харесай

Фандъкова: Мерките до края на Великден няма да се променят

До края на великденските празници не трябва да се вършат промени в режима, само че обмисляме и сме подготвени с организация за последователно облекчение на достъпа до паркове и планини по-късно. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова, съобщи БГНЕС.

Преди два дни обсъждахме и с господин Борисов, и с проф. Мутафчийски разновидности за облекчение на част от ограниченията, когато е допустимо. За мен сега е най-важно да посрещнем съгласно експертите наближаващия пик по време на великденските празници, тъй че мнението ми е, че до края на великденските празници не трябва да се вършат промени в режима. Заедно с това мислим и сме подготвени да сътворяваме организация за последователно облекчение изключително първоначално за фамилиите с деца. За мен те са най-потърпевши от стоенето у дома. За дребните деца е потребно да са на открито известно време и някак си и за родителите е облекчение. Отново ще кажа, за това приказваме след великденските празници ”, акцентира тя.

Кметът добави още, че по празниците ще бъде основана организация за Цветница и Великден, с цел да не се позволява скупчване на хора пред храмовете.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР