До края на този уикенд ще имаме решение за датата

...
До края на този уикенд ще имаме решение за датата
Коментари Харесай

Еди Хърн: Реваншът Джошуа - Руис ще е между 16 ноември и 14 декември

" До края на този уикенд ще имаме решение за датата и мястото на реванша. Засега обсъждаме разновидности в диапазона сред 16 ноември и 14 декември ", съобщи промоутърът Еди Хърн по адрес на най-дългоочаквания боксов дуел в тежка категория сега - реванша сред Антъни Джошуа и Анди Руис-младши за три от четирите международни трофеи (IBF, WBO, WBA).

Eddie Hearn provides update on when and where Anthony Joshua vs Andy Ruiz Jr rematch will take placehttps://t.co/fkGe609xxM pic.twitter.com/vnWsUMYgOp
— Mirror Fighting (@MirrorFighting) June 19, 2019
" Пет страни ни предложиха да бъдат домакини на реванша. Ню Йорк? В момента всяка дестинация е с еднакъв късмет. Здравият разсъдък подсказва, че би трябвало да го създадем във Англия, само че Джошуа май избира да е в Съединени американски щати, тъй като желае изискванията да са същите като в първия дуел. Това заслужава почитание, макар че може би е по-неразумното, само че това решение е и психическо от негова позиция. Той ще реши къде. Той разсъждава от позицията на кандидат в тази ситуация и желае да организира реванша на същото място.

Ако го създадем във Англия, има три разновидността - стадиона на Тотнъм, " Уембли " и в Кардиф. Очевидно, обаче, стадионът на " Тотнъм " и " Уембли " нямат покрив, а за тях датата е 16 ноември, когато има пауза в клубния футбол за изиграване на срещи сред национални тимове. Затова, в случай че е в Лондон, разновидността е единствено на 16 ноември, а в случай че е в Кардиф, има няколко вероятни дати. Така че през ноември времето може да не е идеално и тези уреди нямат покрив, само че пък са невероятни.

Имахме три оферти от зали в Съединени американски щати, а нашето желание, в случай че ще бъде в Съединени американски щати, е да бъде в " Медисън Скуер Гардърн ". Но може да го създадем и в " Т-Мобъл " във Вегас. По принцип в Съединени американски щати дуелът ще генерира повече доходи, само че в тази ситуация парите не са приоритет.

Във Англия първата борба с Руис-младши не донесе толкоз доходи от pay-per-view, колкото щеше да направи, в случай че беше в 22 часа, поради огромната часова разлика. Но цифрите не бяха неприятни, съвсем половин милион поръчки.

Анди Руис-младши няма какво толкоз да претендира за реванша, тъй като си имаме контракт и неговият екип би трябвало да се погрижи за егото му. Струва ми се, че той избира реваншът да е в Съединени американски щати, само че като цяло е наше решение, имаме си контракт ", изясни Хърн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР