До края на този месец всеки, който мечтае за нов

...
До края на този месец всеки, който мечтае за нов
Коментари Харесай


До края на този месец всеки, който мечтае за нов телефон, има шанс да получи смартфон от

До края на този месец всеки, който мечтае за нов телефон, има късмет да получи смарт телефон от Motorola и VIVACOM. Това е единствено една от 17-те награди, готови особено за януарската игра “Твоят MOTO миг “.

Участието в играта е елементарно и не е обвързано с покупка. Достатъчно е да посетите магазин на VIVACOM, да откриете специфичния щанд на Motorola и да разгледате изложените устройства. В едно от тях е конфигурирано мобилно приложение. Регистрирате се на място, отговаряте на един къс въпрос, и това е. Независимо какъв е отговорът, ще участвате в лотария за 17 награди. След това единствено чакате шансът ви да се усмихне на 2-ри февруари, когато ще бъде изтеглен жребият сред всички участници в играта.

Наградите са неустоими: два смарт телефона Moto E4 Plus; пет слушалки Motorola Pulse Max; пет пауърбенкове „ Motorola power pack micro “ и пет гривни Lenovo Fitness Band G02.

Ще откриете специфичния щанд на Моторола в 61 магазина на VIVACOM в цялата страна. Предварителна инспекция на участващите в играта магазини може да бъде направена във фейсбук страницата на VIVACOM:

https://www.facebook.com/notes/vivacom/игра-твоят-moto-момент/1846280752082943/

Късметлиите от жребия също ще бъдат оповестени там.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР