До края на сезон 2021 остават шест старта, два от

...
До края на сезон 2021 остават шест старта, два от
Коментари Харесай

Силният човек в Ред Бул изрече любопитна шега

До края на сезон 2021 остават шест старта, два от които са на изцяло непознати писти. Следващите съревнования от спортната година са в Съединени американски щати, Мексико и Бразилия. Отборите познават пистите Circuit of the Americas, Ерманос Родригес и Интерлагос. След това обаче идват две нови конфигурации – в Катар и Саудитска Арабия – преди финала в Абу Даби. Битката за купите през сезон 2021 е яростна, изключително при водачите. След 16 кръга Макс Верстапен е отпред, само че единствено с 6 точки задатък пред Люис Хамилтън.

„ Ходим на черква през неделя (по принцип надпреварите са през седмица – б.р.) и да забележим какво ще стане! “, пошегува се Кристиан Хорнер.

„ Ще си създадем симулациите, ще си напишем домашното и ще се постараем да свършим допустимо най-хубава работа “, продължи съществено той. „ Отборите изследват колкото се може повече непознатите трасета и от там се потегля. Ще работим съревнование за съревнование. Взехме много точки на писти, където Мерцедес бяха необикновено мощни и това е нещо позитивно. “

„ Вероятно още веднъж ще има някакви спомагателни фактори. Наказания (за промяна на) мотори могат да играят роля. Времето също може да е основен фактор. Ще е необикновено да се следи какво се случва през идващите два месеца “, добави Хорнер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР