До края на седмицата ще се вземе окончателното решение дали

...
До края на седмицата ще се вземе окончателното решение дали
Коментари Харесай

Български възход преговаря за общи листи с ВМРО, но не за коалиция

До края на седмицата ще се вземе окончателното решение дали " Български напредък " и Вътрешна македонска революционна организация ще се явят на вота на 2 април с общи листи. Двете партии обаче няма да бъдат в коалиция, заяви Стефан Янев.

" Коалиция сигурно няма да има. Ние се явяваме независимо на изборите. В момента диалози водим с Вътрешна македонска революционна организация и други обединения за взаимно присъединяване в изборите. Това значи, че бихме могли да създадем взаимни листи, да имаме присъединяване в общи политики, цели, които да се пазят от бъдеща парламентарна група. Все още не са взети такива решения, които да бъдат оповестени публично ", сподели водачът на " Български напредък ".

Той е безапелационен, че абсурдът с новия американски лист " Магнитски " няма да се отрази на българските избори. По негови думи през последните две години в политическото пространство разговорът сред партиите се води през скандал. " Още един скандал повече или по-малко не трансформира генералната картина ", добави политикът.

Според него промените в обществото изискват положително схващане на това по какъв начин действат системите.

" Бихме подкрепили смислена правосъдна промяна, която търси равнопоставеност на частите на правосъдната система, при опазване на тяхната самостоятелност и взаимоотношение с другите управляващи ", съобщи Янев.

По отношение на приемането на еврото, въпросът е не дали, а по кое време да стане това. Според него, в случай че има устойчиво държавно управление, страната ни ще е подготвена за 2024 година Трите целта на " Български напредък " за вота ще бъдат политическа рецесия, инфлация и демографска рецесия.

По мотив мигрантския напън и последните случаи на хванати трафиканти и незаконни мигранти, водачът на " Български напредък " сложи на напред във времето положението на оградата по границата.

" Проблемът с мигрантската рецесия е сложен и е от години. Става дума за качеството на преградното оборудване и оборудването му, за окомплектоването на персоналния състав, за кадровите промени, логистичната поддръжка. Аз не виждам да се търси сложно решение на този проблем ", заключи Стефан Янев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР