До края на седмицата ще бъде възстановена продажбата на месечни

...
До края на седмицата ще бъде възстановена продажбата на месечни
Коментари Харесай

Възстановяват продажбата на месечни винетки за автобуси и камиони

До края на седмицата ще бъде възобновена продажбата на месечни винетки за рейсове и камиони. Това заяви Олег Асенов от Националното тол ръководство.

Продажбата на електронните документи беше спряна поради предстоящото стартиране на тол системата. Тя обаче се отсрочва за идната пролет и се наложи незабавно да бъде изменен Законът за пътищата, тъй че още веднъж да бъде пусната месечна винетка.

За казуса към този момент алармираха превозвачи, които оповестиха, че седмичните винетки, които могат да купят им излизат доста скъпо и може да се стигне до банкрути, в случай че не бъдат взети незабавни ограничения.
Олег Асенов, шеф на Националното тол ръководство: В момента краткотрайно е прекратена продажбата на месечни винетки до издание на измененията, които предходната седмица минаха на второ четене в парламентарна зала. В деня, в който законът се обнародва в държавен вестник, ние сме подготвени механически, още веднъж да бъде възобновена продажбата на винетки. Голяма част от нашите консуматори, запознавайки се със Закона, реагираха съответно, и в последните дни преди прекъсването на винетките се наблюдаваше засилено търсене на месечни винетки, тъй че част от превозвачите явно възнамеряват активността си.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР