До края на седмицата Ние идваме ще реши кого да

...
До края на седмицата Ние идваме ще реши кого да
Коментари Харесай

`Ние идваме` може да подкрепи и Румен Радев, и Лозан Панов |

До края на седмицата " Ние идваме " ще реши кого да поддържа на президентските избори. Може да подкрепим и Румен Радев, и Лозан Панов, в случай че по този начин изискат нашите симпатизанти. 

Изпратили сме имейлли на всичко симпатизанти и ще решим, съгласно техните отговори, съобщи юрист Николай Хаджигенов по Българска национална телевизия. По думите му той персонално симпатизирал по някои тематики на Радев, по други на Панов и ще вземе решението си за кого да гласоподава, откакто види спор сред двамата. 

Хаджигенов изясни, че няма нищо от " Изправи се БГ! " да подкрепят Радев. " Ние сме коалиция и всеки има право да взема решения за себе си ", посочи той. 

Проф. Анастас Герджиков единствено ще измие срама от очите на ГЕРБ, разяснява той кандидатурата на ректора на Софийския университет. От него има смисъл тъкмо колкото имаше от Цецка Цачева, никакъв. ГЕРБ не издигна претендент, тъй като Борисов ще изгуби, него го е боязън, сподели още Хаджигенов. 

Парламентарният избор ни е по-голям. ГЕРБ продължава да кадрува и да назначава калинки, на никое място няма да се върнат. Ако се наложи ще вървим отново на избори, какво неприятно има, даже ГЕРБ да са първи - нищо няма да създадат. С ГЕРБ и Движение за права и свободи няма какво да се приказва ", безапелационен бе Хаджигенов.

Правосъдната промяна ще е наш приоритет, без нея не подписвам съглашение с никого. Лозан Панов е една от малцината бели лястовици в правораздаването у нас, изясни той. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР