До края на октомври потребителите на Pay by VIVACOM имат

...
До края на октомври потребителите на Pay by VIVACOM имат
Коментари Харесай

Потребителите на дигиталния портфейл на VIVACOM могат да спечелят 20 лв. |

До края на октомври потребителите на Pay by VIVACOM имат опция да поканят собствен другар и да завоюват бонус от 20 лева в цифровия си портфейл. Това става елементарно и бързо в 2 стъпки. Достатъчно е потребителите да влязат в приложението, да изберат менюто Earn (Печели) и да споделят персоналния си линк със своите другари. 

Сумата от 20 лева може да получи всеки поканен, който се записва в Pay by VIVACOM посредством получения личен линк, поръча своята физическа карта Mastercard Digital First и извърши покупка с нея.

Същата сума чака в приложението и потребителя, който е споделил персоналния си линк. Всеки ползвател на Pay by VIVACOM може да кани безграничен брой другари и да печели сума за всеки един, който се записва в приложението през съответния линк, съобщи своята физическа карта и извърши покупка с нея.

Mastercard Digital First е първата по рода си платежна карта в България. Тя има всички функционалности на безконтактните карти, само че е с по-голяма сигурност, по-добър надзор и изчистен минималистичен дизайн.

За улеснение и сигурност на потребителите, на физическата карта са изписани единствено имената на картодържателя и липсва каквато и да е било сензитивна информация. Уникалният 16-цифров номер (ПАН) и CVC кода за онлайн заплащания с картата се съхраняват единствено в цифровия портфейл. Достъп до приложението има само титулярят посредством потребление на биометричните си данни за отключване на Pay by VIVACOM или конфиденциален код.

Mastercard Digital First може да се „ заключва “ с един клик в приложението, а отключването ѝ става още веднъж от титуляря посредством въвеждане на биометрични данни или конфиденциален код за достъп. Платежните услуги през приложението Pay by VIVACOM се дават от „ Пейнетикс “ АД – сдружение за електронни пари, притежаващо лиценз, публикуван от Българска народна банка с решение №44 от 11.04.2016 година БТК ЕАД е снабдител на приложението Pay by VIVACOM и представител на „ Пейнетикс “ АД, вписан в регистъра на Българска народна банка по чл.19 от ЗПУПС. „ Файър “ е снабдител на механически услуги за БТК ЕАД.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР