До края на миналия сезон Барселона разполагаше с най-опасното атакуващо

...
До края на миналия сезон Барселона разполагаше с най-опасното атакуващо
Коментари Харесай

ПСЖ отмъква още една част от вече бившето трио MSN на Барса

До края на предишния сезон Барселона разполагаше с най-опасното атакуващо трио в света - Лео Меси, Луис Суарес и Неймар. Е, то се разсипа поради прехвърлянето на бразилеца в Пари Сен Жермен, само че в този момент още една част на тризъбеца наподобява ще отлети от "Камп Ноу ". И отново в посока ПСЖ...

Според каталунските медии, първенецът на Франция е подготвен да отмъкне и Луис Суарес през това лято. Въпреки предстоящите санкции от УЕФА за нарушение на финансовия феърплей, парижани са подготвени още веднъж да пилеят милиони през необятните пръсти на притежателите си и уругваецът е идната им цел.

Но този път каталунците ще са надалеч по-отворени за диалози, в сравнение с беше в тази ситуация с Неймар. Те към този момент на процедура имат негов заместител, откакто прехвърлянето на Антоан Гризман от Атлетико Мадрид е към 99.9% сигурен.

Те обаче няма да пуснат уругвайската си звезда за по-малко от 100 млн. евро. А такава сума от дълго време е нищо за Пари Сен Жермен, нищо че ще бъде изхарчена за 31-годишен футболист, въпреки и Луис Суарес.

Колкото до самия нападател, той е изкушаван от опцията още веднъж да е в един тим с Неймар, както и със съотборника си в националния тим Единсон Кавани, който води офанзивата на френския първенец сега.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР