До края на месеца от водещата партия в коалицията "Демократична

...
До края на месеца от водещата партия в коалицията "Демократична
Коментари Харесай

Да, България отказа на СДС


До края на месеца от водещата партия в обединението "Демократична България " ще разгласят Стефан Тафров за лидер на листата за евроизборите. Същевременно през днешния ден оповестиха, че няма да се коалират със Съюз на демократичните сили, тъй като най-старата синя партия имала среща на следващия ден с ГЕРБ.

В публикувана до медиите позиция от "Демократична България " акцентират, "че на идните избори България има потребност от обединяване на жителите от демократичната общественост, което да противодейства на антидемократичните и антиевропейски трендове в днешното ръководство на ГЕРБ ". Именно поради това инициирали срещи за взаимно явяване на изборите на всички десни партии.

"За страдание, посредством поредност от решения, изказвания и дейности от последните дни актуалното управление на Съюз на демократичните сили явно избра страната на властта и "модела Борисов ". Това прави дефинитивно невероятно продължаването на процеса по търсене на формула за взаимоотношение ", написа в позицията на "Демократична България ".

"Декларираме, че наши съперници са и ще бъдат всички носители на сегашния корупционен и властнически модел в лицето на днешните ръководещи и по този начин наречената парламентарна съпротива. Надяваме се, че все в миналото достоверните носители на емблемата Съюз на демократичните сили ще се върнат към своите корени и ще можем да продължим общата работа, с цел да имаме мощно европейско и демократично родно място ", прибавят от обединяването.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР