До края на месец май ремонтът на ул. Граф Игнатиев

...
До края на месец май ремонтът на ул. Граф Игнатиев
Коментари Харесай

Ремонтите на "Граф Игнатиев" и "Славейков" приключват до края на май, обяви Фандъкова

До края на месец май ремонтът на ул. " Граф Игнатиев " би трябвало да завърши ", съобщи през днешния ден столичният кмет Йорданка Фандъкова. Тя бе на полигон в Панчарево, където се организира интернационално обучение на Червения кръст и Червения полумесец за трениране на реакциите при земетресение.

" Трябва да са подготвени също улиците " Солунска ", " Паренсов ", площадите " Славейков " и " Гарибалди ", градината на " Св. Седмочисленици ", както и сектори от улиците " Шишман " и " Шести септември ", които са включени в Зона 2 ", изреди тя. На площад " Славейков " проектантът, архитектурно бюро А.Д.А. към момента търси решение по какъв начин да разположи " архитектурните композиции " за сядане, тъй че да не пречат да се минава безвредно край трамвайната линия.

Ако компанията реализатор на цялостната реорганизация на Зона 2, " Джи Пи груп ", не успее да приключи обекта до края на май, " стартират да текат наказания, които са заложени в контракта ", предизвести Фандъкова. А те са 1% от общата стойност на обекта – 24 милиона лв., за всеки отложен ден.

Цялостното възобновяване на улиците " Шишман " и " Шести септември " бе оповестено, че се отсрочва за 2020 година, защото в последните години зачестили повредите на магистралния топлопровод в този сектор. " Топлофикация " -София стартира подмяната му и едвам по-късно ще се поставя новата настилка на двете улици.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Ремонтите в центъра на София (76)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР