До края на месец февруари в търговската мрежа и онлайн

...
До края на месец февруари в търговската мрежа и онлайн
Коментари Харесай

360-градусовата камера HUAWEI EnVizion 360 с голяма отстъпка в Теленор до края на февруари

До края на месец февруари в комерсиалната мрежа и онлайн магазина на Теленор впечатляващата EnVizion 360 камерата на Huawei ще се предлага с огромна отстъпка, като част от Месеца на Huawei в мобилния оператор
Двойнaта 13-мегапикселовa камерa с 210° широкоъгълен обектив разрешава основаване на извънредно качествени фотоси и видео, като разрешава опазване на мемоари по впечатляващ метод.

360-градусовите фотоси могат да бъдат снимани в четири разнообразни режима – Панорама (Panorama), Рибено око (Fish eye), Планета (Planet) и Виртуална действителност (VR). Камерата разрешава и основаване на известните сега GIF изображения.

 Функцията за виртуална действителност разрешава 360-градусово хващане на фотоси и видеа, които след това могат да се гледат през разнообразни VR устройства.

360° фотоси и видеа могат да бъдат споделяни бързо в обществената мрежа.  Камерата поддържа Фейсбук, YouTube, Instagram, Twitter и други известни платформи за наличие и разрешава незабавно шерване.

Едно от най-големите преимущества на камерата е това, че е елементарно портативна поради 30-грамовия си корпус. В пакета е включен и дребния калъф, който я защищава при преместване.

Камерата е съвместима с Huawei Mate, Huawei P серии, и други смарт телефони с USB Type-C порт с Android 6.0 или по-нова версия.



В Теленор до края на февруари също могат да се закупят с огромна отстъпка и други артикули на Huawei – флагман телефоните Huawei Mate 20 Pro и Huawei P20 Pro, модерния Huawei P smart 2019, умните часовници Huawei Watch 2 4G Sport и Huawei Watch GT и умния кантар Huawei Body Fat Scale.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР