До края на лятото ще бъдат ремонтирани близо 100 км

...
До края на лятото ще бъдат ремонтирани близо 100 км
Коментари Харесай

С 325 000 лв. ремонтират 100 км общински пътища в Плевен

До края на лятото ще бъдат ремонтирани близо 100 км общински пътища в община Плевен. Стойността на дейностите по тези поправки е 325 000 лева без Данък добавена стойност. Изпълнителите са определени и договорите с тях са подписани, оповестиха от общинската администрация.
Общинската компания „ Инжстрой “ ЕООД ще ремонтира пет пътни сектора - Плевен-Пелишат, Плевен-Къшин-Брестовец, пътя за Ловеч от разклона за село Пелишат в сектора Радишево-Тученица-Бохот, част от пътя Славяново-Тотлебен и от пътя Пелишат-Згалево.
„ Виагруп “ ЕООД ще ремонтира други пет сектора - Плевен-Ясен, пътя за Ловеч в сектора Ралево-Ласкар-Николаево, пътя Опанец-Биволаре, пътя за Никопол в сектора Буковлък - разклона за село Върбица, и сектор от пътя за Русе сред Плевен и Згалево. 
В тези сектори, с изключение на изкърпването на дупките в асфалта, би трябвало да бъдат почистени шубраци и дървета, където се постанова. Да се профилират банкети, да бъде положена хоризонтална маркировка и други Срокът за осъществяване на всеки от пътните сектори е сред 8 и 15 календарни дни.       
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР