До края на живота си няма да си простя и

...
До края на живота си няма да си простя и
Коментари Харесай

Как Владимир Путин скара Филип Киркоров и Алла Пугачова?

До края на живота си няма да си простя и ще се кая за предходната си женитба и ще желая амнистия от Бог. Това беше недомислена, спонтанна и много наивна стъпка. Сякаш дяволът ме заблуди ", изповяда преди години съветската легенда Алла Пугачова.

Въпреки развода Филип Киркоров и Алла дълго опитваха да запазят положителни връзки между тях, най-малко обществено. Това, което ги скара вечно, са политическите им разлики и мнението им за Владимир Путин. Киркоров е в близкото обграждане на съветския президент, а някогашната му жена и актуалният й брачен партньор Максим Галкин - негови очевидни съперници. Веднага след началото на войната в Украйна, още на 28 февруари, Алла Пугачова и Галкин дружно с двете си деца напуснаха Русия, споделя " 168 часа ".

В свои изявленията Пугачова не пропуща да спомене, че в никакъв случай не разчита на непозната помощ и не се употребява с “комфорт ", което в множеството случаи е и отпратка към някогашния й мъж Филип Киркоров. Екссъпрузите заеха радикално друга позиция и във връзка с ареста на опозиционера Алексей Навални. Именно близостта на Киркоров с Путин е една от най-коментираните тематики в Русия в последните години.

В свои изявленията Пугачова не пропуща да спомене, че в никакъв случай не разчита на непозната помощ и не се употребява с “комфорт ", което в множеството случаи е и отпратка към някогашния й мъж Филип Киркоров. Екссъпрузите заеха радикално друга позиция и във връзка с ареста на опозиционера Алексей Навални.

Именно близостта на Киркоров с Путин е една от най-коментираните тематики в Русия в последните години.

“Радвам се, че нашите възгледи съответстват, единствено човек с “широко отворени очи " може да оцени обстановката! Смелостта на същинския водач е да не се крие зад тила на младежите и децата. Вчера имаше унизителна провокация. Чрез своите апели хората бяха доведени до нарушение на закона, без да мислят за последствията от ориста си. Глупаво е да чакаме, че мечката ще бъде кротко куче, което ще му хвърля снежни топки и ще предизвиква погроми.

Живеем в свободна страна, където всеки има право на своето мнение, а обществената поддръжка на нашия президент е единствено дребна признателност за доверието в бъдещето ", написа артистът в последния си досега пост, като е разгласил към него и фотография на Путин.

Преди това той прикани “да не се разклаща лодката ", а всички руснаци да се сплотят към “нашия водач ", написа Киркоров след ареста на Навални и митингите в негова отбрана. С думите си той разгневи освен някогашната си брачна половинка, само че и огромна част от почитателите си, които го упрекнаха, че е изменник и е изгубил здравия си разсъдък.

Киркоров се отхвърли обществено от президента на Украйна Володимир Зеленски доста преди днешните събития. “Ние бяхме повече от близки, бяхме неразделни, споделяхме обща сцена, само че той ме съобщи ", избухна Филип, откакто му бе отнето правото да влиза в Украйна преди година. През 2021 година и Литва разгласи съветската попзвезда за личност нон грата за интервал от 5 години. Външното министерство на страната изясни, че Киркоров е правил концерти в Крим, като по този метод е подкрепил политиката на Москва и незаконното анексиране на полуострова от Украйна.

" Изпълнители, които поддържат окупацията на Крим, не би трябвало да се толерират в нито една демократична страна. Ние имаме твърда позиция към сходни обществени фигури, затова нямахме никакви съмнения да прибавим Киркоров към листата на хората, които не са добре пристигнали в Литва ", разгласи тогава вътрешният министър Агне Билолайте.

“Дори Алла се отхвърли от теб ", написа почитател на Киркоров в обществените мрежи след негов коментар за Путин, а други негови фенове доближават даже по-далеч в догадките за какво Киркоров е толкоз правилен на президента. Една от тях е, че артистът с български паспорт има стотици хиляди рубли неплатени налози, за които по този начин и не е понесъл наказване.

Още при започване на предходната година изданието “Рамблер.ру " прави следствие, с което оповестява, че “Филип Киркоров прадакшън " дължи на Федералната данъчна работа в Русия 95 605 рубли. Също по този начин Киркоров има 7 неплатени санкции за разнообразни прегрешения на пътя на обща стойност 29 хиляди рубли.

Вместо инспекции на Филип в идващите месеци властта го отрупва с приветствени телеграми във връзка 50-годишния му празник и публична гала за награждаването на артиста с Почетен медал, с който се отбелязва всенародната благодарност към заслугите на артиста. Киркоров е почетен с премията " за огромния принос в развиването на отечественото естрадно изкуство ", а също и за дългогодишната му креативна активност. Държавата застана зад артиста и в различен негов проблем.

През есента на 2016 френската група Space стартира дело против Киркоров, обвинявайки го в плагиатство. За нарушение на авторските права Дидие Маруани изиска отплата от 75 милиона рубли (1 милион евро).

Изпълнителят не се съгласи с претенциите, а съветското разследване отхвърли да образува наказателно произвеждане против него. Киркоров ускори недоволството към себе си и поради обстоятелството, че пишейки изявленията в отбрана на Путин и срещу Навални, той бе на първокласна отмора със фамилията си в Маями, като са посетили и Бахамските острови.

Според съветски издания Киркоров съвсем няма театрална активност в страната, тъй като неодобрението и отливът на фенове се повишават след всяка негова изява в отбрана на Путин. От началото на войната в Украйна Киркоров не е изказвал обществено своя позиция, само че и мълчанието му се счита за сигурен знак в отбрана на президента.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР