До края на годината трябва да влезем с летища и

...
До края на годината трябва да влезем с летища и
Коментари Харесай

Керемедчиев: До края на годината трябва да влезем с летища и пристанища в Шенген

До края на годината би трябвало да влезем с летища и пристанища в Шенген, а договарянията за сухопътните граници да минат на второ равнище, когато успеем да убедим, че не се пропущат мигранти. Това сподели някогашният зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев за " Твоят ден ".

Той разяснява и международната среща на ООН в Съединени американски щати. " Те са към този момент много изоставаща, застаряваща и неефективна организация, която се провали в доста от своите проекти да трансформира политики и да подкрепя бедствия. В Ню Йорк не видяхме наличието на 4 от 5-те непрекъснати представители на Съвета за Сигурност на Организация на обединените нации. Само Съединени американски щати беше показана, нямаше членове от Франция, Англия, Китай и Русия. Премиерът на Индия също отстъстваше. Големите страни и политики не бяха показани ", уточни той. 

По думите му Организация на обединените нации не се е справила и с редица преврати в Африка. " Изостана и в помощта за наводненията в Либия, нито стартира самодейността за справяне със зърнената рецесия, като беше изместена от Турция. Организация на обединените нации се крепи най-много на Съединени американски щати, рецензиите към нея и желанието за промяна ще продължат. Нови организации като БРИКС, Г-7, Г-20, ще се разрастват и ще бъдат доста по-силни ", означи дипломатът. И добави, че Русия счита Турция за мощен посредник.

" Есента ще продължат тежките боеве. Ще има тежка метеорологична конюнктура, което ще докара до повече дронове. В началото на идната година може да се приказва за договаряния сред Русия и Украйна ", съобщи Керемедчиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР